maanantai 10. joulukuuta 2018

Joulun syke osa 2 Linus / Valtteri

Toinen adventti


"Ei."

Linus sai vastaukseksi kovan yskänpuuskan heidän parisänkynsä uumenista.

"Mutta Linus...", Valtteri kähisi, nenä tukossa, peiton ja viltin alta.

Linus laski tarjottimen Valtterin yöpöydälle, mittasi mittamukiin 10 millilitraa määräämäänsä Codesan Compia ja ojensi lääkkeen Valtterille, jonka Valtteri nielaisi irvistäen karvasta makua.

"Kauhian makuista. Onko meillä mehua?"

Linus ojensi lasillisen Valtterin äidin tekemää mustaviinimarjamehua, josta Valtteri otti huikan ja vajosi jälleen peittojen uumeniin. Samalla kuumemittari alkoi piipata jossain peiton alla.

"Sä oot ihan vauva", Linus supisi, kaivaen samalla peiton kätköistä piippaavaa mittaria. "Ei aikuiset tarvitse yskänlääkkeen kanssa mehua."

Digitaalisella näytöllä luki 37,8. Linus tunnusteli vielä kaulan imusolmukkeet.

"Okei. Mä muutan diagnoosiani. Se ei ollutkaan miesflunssaa, vaan ihan oikeaa flunssaa."

Vastaukseksi Valtteri niisti äänekkäästi nenäänsä.

"Sä pysyt loppuviikon kotona ja sängyssä."

Valtteri ynähti jotain, silmät lipsuen kiinni.

Linus hiippaili heidän makuuhuoneestaan lähteäkseen terveyskeskukselle, kun hän vielä kuuli Valtterin mumisevan jotain puurojuhlasta.


*****

Aino jysäytti sinisen Ikean kassin hänen nenänsä eteen henkilökunnan taukotilassa. Linus katsoi vastaanottoapulaista kysyvästi.

"Siinä on ne joulupukin asusteet. Parrat ja kaikki."

"Valtteri on kipeänä, ei se voi tulla joulupukiksi", Linus hörppäsi mustaa kahviaan ja jatkoi Iltalehden lukemista.

Aino kaivoi työtakin taskustaan puhelimensa ja näytti hänelle selvästi Valtterin lähettämää viestiä:

"Voisitko sie antaa Linukselle joulupukin asusteet? Mie luulen, että joulupukkiongelma saadaan ratkaistua."

"Siis mitä", Linus tönäisi kassia poispäin itsestään. "En mä tule joulupukiksi. Mä sanoin sen jo tänään aamulla."

"Älä sie minnuu sotke tähän. Valtteri pyysi antamaan joulupukin tamineet siulle ja siinä ne nyt on", Aino tokaisi, otti pöydältä joulutortun ja alkoi mutustaa sitä, etsien samalla kahvikuppiaan.

"Sen pitäisi levätä, eikä säätää mitään tonttujuhlia", Linus jupisi, raahatessaan Ikean kassia pois henkilökunnan taukotilasta.

"Ja voisiko se herra tohtori seuraavalla kerralla keittää kahvia, kun ottaa viimeiset tipat keittimestä," Aino vielä kailotti hänen peräänsä.


*****


Linus jysäytti sinisen Ikean kassin heidän olohuoneeseensa, jonne Valtteri oli raahannut peiton ja tyynyn makoillakseen sohvalla ja tuijotellakseen Netflixiä.

"Selitä."

Valtteri kohottautui sohvan uumenista, niiskui ja tiiraili sinistä kassia.

"Se on Ikean kassi."

Linus pyöritteli silmiään. "Kuume on ilmeisesti laskenut, kun hoksottimet jo toimii. Tässä on ne helvetin joulupukin vaatteet. Ja joku kulahtanut parta", Linus kaiveli kassin sisältöä pitkin olohuoneen lattiaa.

"Mutta Linus... mie en voi olla joulupukkina. Arvaa, miten täynnä päivystys on jouluna, jos mie kippeenä menen puurojuhlaan?" Valtteri kampesi itsensä ylös sohvalta pelkissä pitkissä, järkevän näköisissä kalsareissaan, jotka olivat Linukselle nykyään seksikkyyden huipentuma. Jos Valtteri ei olisi sairaana...

"Mun ei tarvii päivystää silloin. Etkä sä sitä paitsi lähde mihinkään", Linus totesi ja nosti erittäin leveän vyötärön omaavat joulupukin housut kassista. "Näähän sitä paitsi tippuisi mun päältä."

Valtteri kietoi kämmenensä Linukselle hoikalle vyötärölle. "Mie tiedän, eikä se haittaisi yhtään", suudelleen hänen kaulaansa ja liu'uttaen kätensä Linuksen jalkoväliin. "Siullahan seisoo."

"No... sulla on pitkät kalsarit päällä. Mäkin olen vain ihminen. Sitä paitsi se haittaisi puurojuhlan lapsia. Ja etenkin niiden vanhempia", Linus mutisi, kunnes tajusi... "Yritätkö sä lahjoa mua seksillä?"

Valtteri hymisi matalasti. "Toimiiko se?"

"Ei, koska mä saan sulta seksiä joka tapauksessa."

"Linus..." Kädet olivat siirtyneet hänen pakaroilleen.

"Aarrghh, maalaiset!"


*****


Nuorisoseuran talo oli koristeltu iloisen jouluisesti. Ikkunoissa oli kyntteliköt, nurkassa koristeltu joulukuusi, ilmassa tuoksui lämpimät tuoksut: riisipuuroa, glögiä ja pipareita. Linus pystyi haistamaan ne wc-tilaan asti, johon Aino oli tuupannut hänet Ikea-kassin kanssa.

Linus huokaisi, riisui vaatteensa ja alkoi vetää joulupukin asuja päälleen. Punainen takki, punainen, valkoreunainen lakki... Linus jätti punaisen takin auki ja asetti lakin vähän vinoon vaaleille hiuksilleen, otti kännykkänsä toppatakkinsa taskusta ja napsaisi itsestään kuvan, joka paljasti rinnan, litteän vatsan ja ihan hivenen vaaleaa häpykarvoitusta alushousujen yläreunasta, ja lähetti kuvan Valtterille. Valtterilla ei vielä ollut älypuhelinta, mutta kohta olisi. Hän oli ostanut joululahjaksi pienen Samsungin kännykän.

Kännykkä kilahti pian vastauksen: "Mie haluan siut noissa vaatteissa."

"Sori, ei fyysistä rasitusta vielä."

"Mie olen jo terve."

"Sä et tee diagnooseja tässä perheessä. Sä saat toistaiseksi tyytyä vain kuvaan."

Salin puolelta alkoi jo kuulua lasten Joulupukki-laulua.

"Mun pitää mennä jo, nähdään kohta." Linus naputteli ja alkoi pukea loppuja joulupukin vaatteita, ja asetteli viimeiseksi valkoisen, muhkean parran kasvoilleen.

"Hyvin sie pärjäät." Kilahti vielä vastaukseksi ennen kuin Linus lähti salin puolelle.

*****

"Sit mie haluun Littlest Pet Shopseja", punahiuksinen tyttö selitti hänelle tai oikeastaan joulupukille, istuen hänen sylissään.

"Okei, pukki tuo niiden uusimman levyn sulle." Tyttö näytti hölmistyneeltä ja Linus katsoi parhaaksi ojentaa tytön takaisin äidille.

Hieman vanhempi poika ei tullut hänen syliinsä, mutta ilmoitti reippaasti: "Mie haluaisin 1/2 - 28:n sisäkierteen", ja katsoi häntä odottavasti.

Mitä helvettiä?

Pojan isä seisoi vieressä ylpeänä ja selitti: "Poika lähtöö ensi syksynä mettälle meidän kanssa." Niin kuin Linuksen olisi pitänyt tajuta, mitä yhteistä oli sisäkierteellä ja metsästyksellä. Jotain miehekästä todennäköisesti.

"Selvä... pukki sitten tuo sellaisen... sisäkierteen."

Isä nyökkäsi ja taputti etusormellaan nenänpieltään tyytyväisenä.


*****


"Uusia kokemuksia maaseudulla", Linus kirjoitti Instagram-tililleen ja latasi kuvan itsestään joulupukkina, kaikki joulupukin vaatteet päällä. Samalla hän selasi seuraamiensa kavereiden kuvia. Helsingissä oli vesisadetta, lämpöasteita ja lähes kaikki hössöttivät Glöet-nimestä juomasta. Myös Matias, joka tykkäsi edelleen salamannopeasti hänen kuvistaan. Eikä tämäkään kerta ollut poikkeus.

"Mihin sä sen tontun jätit ;)" Matias kommentoi heti hänen kuvaansa.

Huoh. Matias ei vain tajunnut lopettaa, Linus pohti, kun hän ohjasi autonsa kohti kotia. Pakkasta oli edelleen yli 10 astetta, puut raskaina lumesta ja lisää lumihiutaleita leijaili hiljalleen alas tummalta taivaalta. Vaikka hänen uusi kotipaikkakuntansa oli paljon pohjoisempana kuin Helsinki, täällä ei koskaan ollut pimeää. Lumi valaisi vaalealla hehkullaan.

Linus kääntyi kotitielleen, edessä näkyi jo oma koti. Kaunis lasikuisti oli valaistu jouluvaloin, olkihimmeli heilui hiljakseen katosta, ja valossa näkyi tuttu hahmo istumassa.

Linus istui rottinkituoliin ja otti lämpimän mukin käteensä. Valtteri oli laittanut lämmittävää hehkuviiniä omalla salaisella reseptillään ja Valtterin äiti oli jälleen tuonut uuden erän joulupipareita ja -torttuja.

"Miten meni?"

Linus hörppäsi kuumaa viiniä. "Ihan ok. Mä tajusin yllättävän usein, mitä lapset halusivat lahjaksi. Ainut, mitä mä en tajunnut oli joku metsästykseen liittyvä sisäkierre."

Valtterin ilme kirkastui ja hän haukkasi joulutorttua. "Ai juu, mie tiedänkin, mikä se on."

"No, mikä?"

"Linus... sie tiedät, miten käy, jos mie näytän aseita siulle. Sie et voi hillitä ittiäs."

"Voi luoja, älä puhu aseista. Mä oon ollut liian kauan puutteessa", Linus parahti ja tunki joulutortun lähes kokonaan suuhunsa.


*****


Hän näki todella, todella hyvää unta. Koko vartalo tuntui uskomattomalta, täysin rennolta, täysin sen suun armoilla, joka oli hänen kalunsa ympärillä. Niin helvetin hyvältä.

"Ei helvetti", Linus säpsähti täysin hereille, vetäytyen taaksepäin. Hänen kalunsa tipahti ulos Valtterin suusta, joka katseli häntä puoliksi tyytyväisenä, puoliksi yllättyneenä.

"Ootko sä jo terve", Linus huohotti.

"Mie en tiedä, kun mie en tee diagnooseja tässä perheessä," Valtteri virnuili, nousi polvilleen, vei kätensä Linuksen levitettyjen polvien alle ja nykäisi hänet itseään kohti.

Linus vilkaisi kovana seisovaa kalua. "Näyttää tarpeeksi terveeltä."

"Toivottavasti sie et tee kaikkia diagnooseja samalla tavalla", Valtteri naurahti ja oli siirtymässä Linuksen päälle, kun Linus tönäisi hänet kevyesti selälleen, suuteli Valtterin yskänpastilleille tuoksuvaa ja maistuvaa suuta, tunsi miten Valtterin sormet kietoutuivat hänen hiuksiinsa. Suihinotto ja suutelu saivat hänet jo täysin valmiiksi.

"Otetaan kuitenkin varman päälle", Linus sanoi ja kapusi hajareisin Valtterin päälle, kädet Valtterin pään molemmin puolin. "Yritä olla rasittamatta itseäsi."

Linus hapuilli yöpöydän laatikosta liukasteen, pursotti sitä sormilleen ja alkoi sormettaa peräaukkoaan. Yleensä Valtteri teki tämän, mutta Linus yritti olla rasittamatta häntä. Sen sijaan Valtteri suuteli hänen kaulaansa, näykki hänen nännejään, joka sai peräaukon supistumaan hänen sormiensa ympärillä.

Ja äkkiä Linus ei voinut enää odottaa, hän tarvitsi Valtterin sisäänsä. Pikaisesti liukastetta Valtterin erektiolle ja Linus huokaisi helpotuksesta, kun hän upotti kalun sisäänsä.

"Vihdoinkin. Mä oon niin tarvinnut tätä", Linus voihki ja kallisti vartaloon taaksepäin, otti tukea käsillään patjasta ja pumppasi lantiotaan ylös alas, kova kalu liikkuen märkänä hänen sisällään, osuen juuri sinne, minne pitikin.

Valtterin kädet puristivat hänen lantiotaan, hyväilivät hänen reisiään. "Edellistä kerrasta on alle viikko."

"Liian kauan..." Ja liian äkkiä, liian nopeasti Linus alkoi tuntea tutun poltteen alavatsassaan, hän upotti jäykän varren vielä muutaman kerran sisäänsä ja hänen spermansa alkoi sykähdellen valua Valtterin alavatsalle. Eikä Valtterikaan ollut kaukana, tarttuen kovemmin hänen lanteisiinsa ja nostaen häntä ylös alas erektiollaan, kunnes laukaisi lastinsa syvälle Linuksen sisuksiin, matalasti huohottaen omaa nautintoaan.

Hän rojahti Valtterin päälle, pää karvaiselle rinnalle, ja Valtterin kädet liikkuivat hyväillen hänen selässään ja pakaroilla.

"Tää ei ole ikinä tuntunut näin hyvältä", Linus mutisi kasvot osittain karvaiseen rintaan painautuneena.

Valtteri naurahti. "Sie sanot melkein joka kerta noin seksin jälkeen."

Linus nosti päätään ylös ja liikahti hieman, jolloin Valtterin kalu lipsahti hänestä ulos. "Mutta mä en tarkoita nyt pelkkää seksiä... siis tää kaikki. Tää joulun odotus sun kanssa, meidän kodissa... Se vaan tuntuu hyvälle."

"Mie tiedän," Valtteri painoi kasvonsa Linuksen kaulaan. "Mie tiedän, mitä sie tarkoitat."


5 kommenttia:

 1. Mukavaa piristystä tähän pimeään joulukuuhun, hemmottelet meitä lukijoita upeilla tarinoilla :) Sinulla on kirjoittaminen hallussa. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Kettumaisen työpäivän jälkeen oli ihana köllähtää sohvalle ja löytää tämä tarina. Niin suloinen mutta kumminkin aito. Kiitos, kun ilahdutat meitä tarinoillasi.

  VastaaPoista
 3. On harvinaista löytää näin hyviä tarinoita netin syövereistä. Kiitos että jaksat kirjotella :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tarina! Toivottavasti tulee jatkoa:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista :) Kiva, että tykkäsitte tarinasta!

  VastaaPoista