tiistai 4. joulukuuta 2018

Joulun syke Linus / Valtteri joulutarina

1. adventti


"Ei ikinä."

"Tuu nyt", Valtteri maanitteli. "Kokeile edes."

"Ei."

"Sie tykkäät tästä kyllä", Valtteri puuskutti valkoista höyryä 17 asteen pakkasessa ja ui jälleen yhden kierroksen avannossa. "Ja tää on terveellistä."

"Eikä ole", Linuksen ääni tärisi jo hänen seistessään laiturilla, käsivarret tiukasti rinnan päällä ristissä, kädet puristettuina kainaloihin.

"Sie täriset kylmästä. Kai sie tiedät, että täällä avannossa on melkein 20 astetta lämpimämpää kuin ulkoilmassa," Valtteri upotti päänsä hetkeksi veden alle ja pärskähti jälleen pinnalle. Pakkanen huursi heti Valtterin tummat hiukset, ripset ja kulmakarvat jäisen valkoisiksi.

"Mä luin yhden artikkelin, että avantouinti ei olekaan niin terveellistä kuin on luultu."

Valtteri nauroi ja ui edelleen Linuksen järkytykseksi jäätävän kylmässä avannossa. "Mistä sie sellaista luit?"

"... Duodecimista."

Valtteri ponnisti portaita ylös laiturille, koko vartalo höyryten pimeässä pakkasillassa. "Mie luin viimeisimmän Duodecimin, eikä siellä ollut mitään avantouinnista."

"Se oli varmaan joku vanhempi numero", Linus mutisi, vilkaisten Valtterin jalkoväliä. Reaktio, jolle hän ei vain voinut mitään. "Voi luoja, toivottovasti toi ei ole pysyvää."

Valtteri nauroi taas ja työnsi jalkansa lämpimiin tossuihin, myrskynharmaat silmät tuikkien. "Siitähän sie saisit ensimmäisen artikkelin julkaistua Duodecimissa. Ajattelepa, 'Peniksen pysyvä pienentyminen avantouinnin seurauksena - yleislääkärin näkökulma'."

Linus pyöritteli silmiään, mutta Valtteri veti Linuksen käden kainalosta, otti käden omaan käteensä ja lähti vetämään Linusta perässään kohti saunan lämpöä, pitkin polkua, jolle Valtteri oli aamulla tehnyt jäälyhtyjä.

"Mähän sanoin, että tää touhu ei ole terveellistä", Linus mutisi, hampaat kalisten pakkasen purevuudelle alastomalla vartalollaan.

"Pienempi penis ei ole terveyshaitta", Valtteri totesi hymyillen takaisin, avaten pienen saunarakennuksen oven. Linuksen kanssa väittely ei johtanut mihinkään, kun Linus oli tällä tuulella. Tosin Valtteri tiesi, miten väittelyn saisi loppumaan ja Linuksen tuulen vaihtumaan täysin.

"Kyllä se on."

Saunan kammarissa Valtteri kyykistyi ja heitti pari klapia kaminaan, joka oli jo hiilloksella.

"Ja nyt sie varmaan kerrot, miten", Valtteri  kuiskasi ja vetäisi Linuksen itseään vasten, näykki Linuksen kaulaa kaminan lämmössä.

"No, se on... mmm...", Linus kallisti päätään ja upotti sormensa tummiin hiuksiin. "Se on terveyshaitta...aah... mulle."

"Mmhh-mmh, kerro lisää," Valtterin kädet seikkailivat kohti pyöreitä pakaroita, puristaen kevyesti.

Linus ei vastannut, vaan käänsi Valtteri kasvot itseään kohti ja suuteli nälkäisesti, johon Valtteri vastasti yhtä innolla, painaen lantiotaan häntä vasten.

Linus katsahti alas. "Mä en saakaan sitä Duodecimin artikkelia."

Valtteri naurahti matalasti, joka sai aina Linuksen alavatsan sykähtämään kuumasti. "Et. Mutta sie saat jotain muuta."

Linuksen maailma pyörähti, kun Valtteri käänsi hänet kasvot kohti hirsiseinää. Lihaksikas vartalo painautui hänen omaansa vasten, kuuma ja raskas hengitys hänen niskassaan, vahvat kädet liukuivat pitkin hänen kylkiään. Linus painoi otsansa lämpimään hirsiseinään, odottaen Valtterin seuraavaa liikettä, kalu jo täysin kovana. Hän ei kuitenkaan halunnut koskea itseään, sillä muuten hän laukeaisi liian äkkiä.

Hän tunsi huulet poskellaan ja käänsi päätään, avaten suunsa. Valtteri suuteli häntä, kieli upoten sisään suun lämpöön. Samalla hän tunsi kuinka Valtterin toinen käsi valui alaspän hänen vartalollaan ja tarttui kovaan kaluun, alkaen hitaasti liikutella kättään edestakaisin. Linus voihki Valtterin suuhun, kun kieli liikkui hänen suussaan, käsi hänen kalullaan ja Valtterin erektio hänen alaselässään. Jokainen liike vei hänet lähemmäs kohti vääjäämätöntä nautinnon huippua. Hampaat purivat hellästi hänen hartiaansa - epäkäslihasta - ja Linus yritti ajatella ylävartalon lihaksiston latinankielisiä nimiä, mutta turhaan. Hän alkoi kiemurrella, huohottaa yhä raskaammin, tarttui Valtterin hiuksiin ja veti hänen suunsa omaansa vasten. Valtteri harvoin nopeutti tahtiaan, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus. Valtterin käsi siirtyi hetkeksi puristamaan hellästi hänen pussejaan, saaden Linuksen äännähtämään epätoivoisesti, puristaen Valtterin märkiä hiuksia yhä tiukemmin. Sitten käsi palasi hänen kalulleen ja sai hänet räjähtämään pitkin hirsiseinää, huutamaan nautintoaan.

Valtteri päästi hänen kalustaan irti, nykäisi Linuksen takamuksen itseään kohti, työnsi hänet toisella kädellään yläselästä vasten seinää, toisella kädellä tyydyttäen itseään. Linus kuuli Valtterin huohottavan yhä raskaammin ja hän tunsi, miten spermat lensivät hänen pakaroilleen.

Valtteri suukotti hänen selkäänsä ja henkäisi hänen lapaluidensa väliin.

"Mie rakastan sinnuu niin paljon."

"Vaikka mä en koskaan tule avantoon?"

Valtteri naurahti ja veti Linuksen mukanaan hämärään puusaunaan.

"Koskaan on tosi pitkä aika", Valtteri heitti vettä kiukaalle, joka sihahti ja ympäröi heidät kuumalla höyryllä. Sen jälkeen hän lorotti vettä kiukaan säiliöstä ämpäriin ja huuhteli lämpimällä vedellä Linuksen pakarat.

Linus kiipesi ylälauteelle, nojasi seinälauteita vasten ja sai välittömästi Valtterin jalkojensa väliin, Valtteri selkä painautui Linuksen rintaa vasten, pää hänen olkapäälleen.

"Mä rakastan sua kanssa", Linus mutisi tummiin hiuksiin, kädet kietoutuneita Valtterin ympärille.

Valtteri vilkaisi häntä, pieni hymy huulillaan.

"Vaikka mie käyn avantouimassa?"

"Mm-mmm. Ja vaikka sä teet kaikkea muuta outoa. Kuten jäälyhtyjä. Pilkit oransseissa haalareissa. Kaadat oman joulukuusen."

"Ja toisena adventtina mie pukeudun joulupukiksi ja mennään kylän puurojuhlaan. Sie voit olla tonttu." Linus tunsi, miten Valtteri alkoi hienoisesti hytkyä tukahdutetusta naurusta.

"Ei ikinä."

"Linus..."

"Hys", Linus kuljetti kättään hitaasti Valtterin karvaisen rinnan ja litteän vatsan yli, kohti jalkoväliä. Valtteri oli jo puolikovana, kun hänen kätensä pääsi perille asti, tarttui varteen ja alkoi pumpata hitaasti. "Jos sä luulet, että toi äskeinen riitti, niin sä olet väärässä".

Valtteri voihkaisi. "Linus... myö puhuttiin kylän puurojuhlasta."

Linus tuhahti. "Siihen on vielä viikko. Mä sen sijaan haluun tämän kovan paketin nyt heti."

Täydellinen harhautus.

*****


5 kommenttia:

  1. Kiitos! Olipa ihana piristys aamuun kun huomasin tämän poikien "saunareisun". Luen paljon, kaikkea mahdollista, mutta en vieläkään tajua miksi ihmeessä nämä sun novellit saa mut ihan omaan maailmaansa. Ilmeisesti kaikki vaan napsahtaa hyvin kohdalleen mun päässä... Hyvää Joulunodotusta! T: Maria

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos, kiitos! Ihana yllätys löytää tämä tarina, jolle toivottavasti tulee pian jatkoa.

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kommenteistanne, ne todella lämmittävät mieltä. Ja tosiaan uusi, jouluinen tarina on nyt ladattu.

    VastaaPoista